Dutch Dance Department

DJ Tony M

Reacties van klanten

Super enthousiaste DJ die meedenkt met klant en net dat stapje extra wil doen waardoor je als klant een GREAT experience beleefd.

Remon Bosman, Manager, We Fashion

Graag willen wij je nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond (Huwelijksfeest) en de fantastische rol die jij en de muziek daarin hebben gespeeld. Het was subliem! Echt super bedankt!

Pascal en Anoek, Harderwijk

Wij hebben als kersvers bruidspaar met familie en vrienden genoten van de muziek die DJ Tony M in samenwerking met jazz-saxofonist Bert-Jan voor ons speelden. Het verdiepte de sfeer van feestvreugde op onze trouwdag. We kijken met veel plezier op de avond terug!                            Wim en Elizabeth

Beoordeling Door Paula Stam-Voogt 

Het feest van onze zoon (verjaardag (13 jaar)/klassenfeest eind groep 8) was super.

DJ Tony was geweldig, speelde helemaal in op onze wensen en was erg leuk en gezellig met de kinderen. Zelfs de meest stille kinderen kreeg hij de dansvloer op.

Onze zoon heeft de hele avond met een grijns van oor tot oor gelopen/gedanst!

Ook de "ouderen" hebben genoten. Bedankt!

Beoordeling Door Sandra Nascimento 

Dj had alle kwaliteiten in huis om er een succesvol feest van te maken met rookmachine en prachtige disco verlichting. Aangevraagde nummers werden meteen gedownload. Genoten van een geweldig feest en van een bijzondere Dj met een groot warm hart

Beoordeling Door Impuls, Gusta de Boer 

DJ Tony krijgt echt iedereen mee. dit heb ik niet eerder meegemaakt. Echt klasse

Beoordeling Door Anoniem 

Super geregeld! Heel erg bedankt!

Beoordeling Door Marja van der Most 

Wauw, DJ TONY was echt fantastisch. Hij heeft zelfs een uur langer gespeeld omdat de dansvloer nog vol stond. Hij heeft een "tough crowd" helemaal los gekregen. Verzoekjes werden met alle liefde gedraaid en Tony was echt een van de redenen dat ons personeelsfeest als het beste kerstfeest ooit werd bestempeld. Super bedankt Tony, je was echt de held van de avond.

Beoordeling Door Karin 

Reageert snel en uiterst correct. Makkelijk om mee te werken. Heeft uitgebreid repertoire; laatste hits tot klassiekers. Maakt er echt een feestje van! Kan DJ Tony van harte aanbevelen. Top!

Beoordeling Door Remon Bosman 

Super Enthousiaste Dj Die meedenkt met klant en net dat stapje extra wil doen waardoor je als klant een GREAT experience beleefd.

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible